KAART
VOORGERECHTEN

Terrine van ganzenlever natuur € 24,00

Terrine van kippenlever en zwarte pens € 16,00

Kalfshersenen tartare € 17,00

Choucroute met buikspek en gerookte paling € 25,00

Kroket van Oostendse garnaal € 20,00

Krokante kalfszwezerik, gebraiseerd witlof en kalfstong € 26,00

Zeeuwse oester 0000 5,00 stuk

HOOFDGERECHTEN

Côte de boeuf Txogitxu 2 cts € 38,00 pp

Zesrib Holstein € 29,00

Bavette Black Angus, marchand de vin en merg € 27,00

Bavette Wagyu a l'échalotte € 44,00

Kalfslever ajuin € 24,00

Spiering en wang Duroc de Batallé, savooi en bianchetto truffel 38,00

Stoverij van endvogel Wagyu met gegrilde kalfsnieren 38,00

Vis volgens marktaanbod

RESERVEREN
Logon