KAART
VOORGERECHTEN

Terrine van ganzenlever natuur 26,00

Terrine van kippenlever en zwarte pens 18,00

Kalfshersenen tartare 19,00

Oosterschelde paling in’t groen 28,00

Gemarineerde Schotse wilde zalm met zure room en dille 25,00

Gillardeau oester 5,00 stuk

Kroket van Oostendse garnalen 21,00

HOOFDGERECHTEN

Côte de boeuf Txogitxu 2 pers 40,00 pp

Zesrib Holstein 38,00

Bavette Black Angus met marchand de vin en merg 29,00

Krokante kalfszwezerik, gegrilde kalfsnier met spitskool à la crème en morilles 46,00

Vis volgens marktaanbod dagprijs

Kalfslever met ajuin 26,00

Blanquette van varken Duroc de Batallé, nek - buikspek - Parijse worst - krokant oor 32,00

Prijzen incl. btw en afhankelijk van de marktwaarde.
Logon