KAART
VOORGERECHTEN

Terrine van ganzenlever natuur 28,00

Terrine van kippenlever en zwarte pens 20,00

Asperges uit Bouwel à la Flamande met ham Duroc de Batallé 27,00

Kalfshersenen tartare 21,00

Oosterschelde paling in't groen 28,00

Zeeuwse platte oester 4x0 5,00 stuk

Kroket van Oostendse garnalen 23,00

Filet d'Anvers met ganzenlever en morilles 37,00

HOOFDGERECHTEN

Côte de boeuf Txogitxu 2 pers 45,00 pp

Zesrib Holstein 38,00

Bavette Black Angus met marchand de vin en merg 34,00

Gegrilde kalfsnieren "Stroganoff" 33,00

Vis volgens marktaanbod dagprijs

Kalfslever met ajuin 27,00

Ossentong in Madeira met Parijse worst en krokante kalfshersenen 34,00

Prijzen incl. btw en afhankelijk van de marktwaarde.
Logon