KAART
VOORGERECHTEN

Terrine van ganzenlever natuur 28,00

Terrine van kippenlever en zwarte pens 20,00

Kalfshersenen tartare 21,00

Choucroute met buikspek Duroc de Batallé en gerookte Oosterschelde paling 29,00

Zeeuwse platte oester 4x0 5,00 stuk

Kroket van Oostendse garnalen 23,00

Tartare van Black Angus en wintertruffel 45,00

HOOFDGERECHTEN

Côte de boeuf Txogitxu 2 pers 45,00 pp

Zesrib Holstein 38,00

Bavette Black Angus met marchand de vin en merg 34,00

Gegrilde kalfsnieren "Stroganoff" 33,00

Gebraiseerde varkenswang Brasvar met knolselder, savooi, wintertruffel en ganzenlever 58,00

Vis volgens marktaanbod dagprijs

Kalfslever met ajuin 27,00

Gekonfijte lamsschenkel met lamstong en gebakken spruiten 34,00

Prijzen incl. btw en afhankelijk van de marktwaarde.
Logon